Ενημέρωση Κατοίκων – Αποκατάσταση Κοινοτικού Φωτισμού στην Επαρχιακή Οδό Νέας Μεσημβρίας – Αγχιάλου

Στα πλαίσια της άμεσης και έγκαιρης ενημέρωσης των Κατοίκων μας, επειδή λόγω του κορονοϊού δεν μπορεί να συγκληθεί ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων για να ενημερωθούν για τις ενέργειες που έχει κάνει και τα αιτήματα που έχει υποβάλει η Κοινότητα στην Δημοτική Αρχή, αποφασίστηκε από το Τοπικό Συμβούλιο η μέσω διαδικτύου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι Κάτοικοί μας, γιατί και από ποιόν δεν επιλύονται τα προβλήματα που αφορούν την Κοινότητά μας.

(Πρακτικό αριθμ. 5/06-12-2021 Αριθμός Ομόφωνης Απόφασης 7/2021)

Όποιος επιθυμεί περισσότερη ενημέρωση για το θέμα μπορεί να επισκεφτεί την Κοινότητα με ραντεβού.

———————————————————————–

Ζητήθηκε για μιά ακόμη φορά στις 17-12-2021, η συνέχιση των εργασιών για την αποκατάσταση του Κοινοτικού Φωτισμού στην Επαρχιακή Οδό Νέας Μεσημβρίας – Αγχιάλου.

Οι εργασίες που έγιναν στις 17-09-2021 δεν αποκατέστησαν το τμήμα από την ΔΕΣΦΑ μέχρι την Αγία Βαρβάρα, το οποίο παραμένει σκοτεινό και με συνθήκες βροχής δύσκολα φαίνεται και το οδόστρωμα.

Επειδή όποιο χρονοδιάγραμμα μας δόθηκε προφορικά δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, ζητήσαμε την επίσπευση της αποκατάστασης.

Φωτογραφία αρχείου από τις εργασίες που έγιναν στις 17-09-2021. Την σχετική ανάρτηση μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.